Dying Wish: videoklip készült a tavalyi Üvöltő sötét lemez címadó dalához

Dying Wish: videoklip készült a tavalyi Üvöltő sötét lemez címadó dalához

Dátum: 2020/08/19
Illés Sándor

Bár a forgatás hónapokat csúszott a kialakult járványhelyzet miatt, most végre elkészült a videoklip Dying Wish legutóbbi nagylemezének címadó dalához. Az “Üvöltő sötét” dalhoz New Friend Request énekes Kerecsen Laci által vezetett Syndrome Production készítette a kisfilmet, melyet július elején, a budapesti Studio Lightroom Barokk termében forgattak Ponicsán Zsóka és Halász Anna szereplésével. 
 

Dying Wish - Üvöltő sötétÁcs Sándor gitáros a HammerWorld magazinnak korábban ezt mondta a dalról: 

“Címadó dalhoz illően totálisan arcba vág! Maci brutálisat énekel benne. Az összes verze az övé lett, Balázs refréndallamai meg azonnal beköltöznek a fejbe. Egyszerű felépítésű, sodró lendületű dal, semmi okoskodás. Slágergyanús szerzemény, igazi koncertdal!” 

Az Üvöltő sötét című friss DYING WISH korong október elején jelent meg, rajta több ismert zenész is vendégeskedett, a keverésért és masteringért felelős Cserfalvi “Töfi” Zoltán a “Wishtrumetal” dalban gitározott Szíjártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela, stb.) és Kemencei Balázzsal (Wall of Sleep, Stonedirt) együtt, a lemez hangmérnöke, Boros Béla az Árnyékvilág című tételhez játszott fel egy basszusgitár szólót, Perge Adrián és Hocza Róbert (Mytra) pedig több dalban is a billentyűs hangszerekért feleltek. A felvételek a szolnoki Denevér Hangstúdióban készültek.
 

“Üvöltő sötét” album online streaming:
songwhip.com/album/dying-wish/uvolt-sotet

“Üvöltő sötét” CD rendelés:
bit.ly/dyingwish_uvoltosotet

A zenekar Facebook oldala:
www.facebook.com/dyingwishhungary/