Phoenix Rt.: az Ami ránk vár balladával indult el Jelzőfény nagylemez előrendelése

Phoenix Rt.: az Ami ránk vár balladával indult el Jelzőfény nagylemez előrendelése

Dátum: 2020/09/04
Illés Sándor

Újabb dalt mutatott be az idén 7 éves Phoenix Rt. a 2020. október 2-án megjelenő “Jelzőfény” nagylemezről. Az “Ami ránk vár” ballada a harmadik az idei új dalok sorában, a felvidéki Csallóköz legaktívabb, egyre népszerűbb triójának az új korongja pedig már előrendelhető a zenekar honlapján, méghozzá 3 különböző csomagban. A felvételek Érden készültek Varga Zoli producer közreműködésével. A borítót Nagy Attila tervezte, a fotókat pedig Király Győző készítette.

Phoenix Rt. - Ami ránk vár


“Jelzőfény” lemez előrendelés:
edgerecords.hu/phoenixrt/ 

A “Kis Csomag” egy CD-t és egy dedikált posztert tartalmaz, a “Pólós csomagot” a srácok egy, a lemezhez készült új pólóval egészítették ki, valamint a törzsrajongók és azok számára, akik támogatni szeretnék a zenekart készült a “Támogatói csomag”, amely többek közt egy táskát, felvarrót, matricát, pengetőt is rejt a lemez és a póló mellett.

Puss Tamás énekes, basszusgitáros: 

„Úgy érezzük, a zenekar eddigi legerősebb, legütősebb lemeze készült el, tele meglepetésekkel. 10 vadonatúj dal található rajta és egy Kalapács átdolgozás. Szerintünk a Mi kell több?! lemezünk méltó folytatása.

Soha nem dolgoztunk még át dalt más előadótól, nagyon izgalmas volt a feladat és nagyon élveztük, ugyancsak nem készült még duett sem egyik lemezünkön sem - ez is egy kiemelkedő tétele az úgy anyagnak. De, hogy párat említsek még, van kicsit akusztikusabbra hangszerelt dal a lemezen, és egy pop-punkos nóta is a többségben metalos hangvételű dalok között.”

Bár a lemez írása, felvételei egész évben zajlottak, és a május elejére tervezett stúdiózást csúsztatni kényszerültek, már januárban megjelent egy friss dal, a YouTube-on rövid időn belül szép nézettséget elért “Nincs mit vesztenem” klipje, melyet májusban a “Nem marad szótlan” követett a lemez második előfutáraként. A dalok gyorsan közönségkedvenccé váltak, a zenekar pedig ígéri, hogy a lemez további 9 dalában sem fog senki csalódni.