End Of Paradise - újabb dal érkezett dalpremier a szeptemberi Ősök éneke korongról: Életút

End Of Paradise - újabb dal érkezett dalpremier a szeptemberi Ősök éneke korongról: Életút

Dátum: 2020/09/01
Illés Sándor

Újabb dalt mutatott be a hazai heavy/power metal-felhozatalt erősítő End Of Paradise. A múlt heti “Emléked véd” után egy harapósabb tétel, az “Életút” mutatja be a zenekar keményebb arcát. A szeptember 25-én megjelenő, 9 friss dallal érkező  "Ősök éneke" már előrendelhető a zenekar honlapján többféle csomagban, dedikált CD-vel, illetve a novemberi HammerWorld magazin előfizetői mellékleteként is elérhető lesz.

End Of Paradise: Életút


Tóth László István gitáros az Életút című számról:

"Nekem az egyik személyes kedvencem a lemezről. Jó kis húzós, tempós, keményebb hangvételű dal. Mikor Schmiedl Tamástól az első keverést megkaptuk, hát dobtunk egy hátast, annyira megdörrent a nóta. Énekelhető refrén, dúdolható ikerdallam, kell ennél több? A koncertek állandó résztvevője lesz, ebben biztos vagyok!"

Az albumon szereplő egyik dal, az “Álmodj még” már ismerős lehet a hallgatónak - ezzel a nótával mutatkozott be Lévai Sándor énekes -, a címadó “Ősök éneke” pedig párszor előkerült már a koncerteken, augusztus végén pedig az “Emléked véd” jelent meg első ízben szöveges videóval kísérve.

End Of Paradise: Emléked véd


Lévai Sándor énekes és Munkácsi Tamás gitáros a dalról és a lemez munkálatairól:    

„Ha volt pozitív hozadéka a karanténnak, akkor ez a lemez számunkra mindenképpen az. Végre volt időnk leülni, agyalni, dolgozni, a végeredményre pedig rendkívül büszkék vagyunk! Hatalmas köszönet illeti Schmiedl Tamást és az MD Stúdiót, gyönyörűen szól az anyag, és rengeteg jó ötletet, tippet és segítséget kaptunk tőle a közös munka során. Sőt, a Régvolt Idők című szerzeményben még egy szólót is bevállalt! A háttérben közben megkezdődnek a tervezett videoklip forgatási munkálatai, jön a hivatalos megjelenés, a lemezbemutató koncertek, egyszóval rendkívül izgalmas időszak elé nézünk!"

Ahol ősszel találkozhattok a zenekarral:
2020.09.19. – Jászberény – Pótkerék csárda (Moby Dick vendégeként)
2020.09.25. – Székesfehérvár – Nyolcas műhely (Lemezbemutató)
2020.10.16. – Jánossomorja – Vadász vendéglő
2020.10.17. – Budapest – Big Bike Pub
2020.12.12. – Budapest – Backstage Pub
2020.12.18. – Budapest – Big Bike Pub