Maszkokat adományoznak a hazai indusztriális techno úttörői...

Maszkokat adományoznak a hazai indusztriális techno úttörői...

Dátum: 2020/04/25
Czentye Nory

... és eközben formabontó live streammel robbantják fel az online teret

A COVID-19 által okozott rendkívüli állapotnak köszönhetően újra reflektorfénybe kerülnek az emberi értékek és az önzetlen segítség! A hazai elektronikus zene neves képviselői, a Supernova Techno és a rawe team már eddig is több, mint 1500 védőmaszkot adományozott országszerte a kórházi és egészségügyi dolgozóknak és természetesen a Techno szerelmeseinek. 😉

A rawe team számára az adományozás eddig is alapvető hozzáállás volt. A rawe dj-k a brand nevével fémjelzett bulikon sapkákat, tornazsákokat osztogatnak a partizóknak, akik így szert tehetnek a különleges és egyedi rawer cuccokra. Most sincs ez másképp, amikor a tettek mezejére kell lépni. A közösség tagjai önmagukhoz hűen azonnal reagáltak a kialakult helyzetre és egy gyors szervezés után már útnak is indult az egyedi rawe maszkok gyártása...

A maszkokhoz és matricákhoz mellékelve  pedig egy lélekmelengető üzenet:

"Kedves Rawerünk! 
Fontos vagy nekünk, kérlek vigyázz magadra és családodra. 
Reméljük minél előbb találkozunk a következő buliban! 
Üdvözlettel
A rawe csapata (🖤)"A csapat egyöntetű célja, hogy minél több embernek segítsenek ebben a nehéz időszakban. Ezért nem is volt kérdés, hogy olyan dologgal fognak a srácok előrukkolni, amitől mindenkinek garantáltan leesik az álla. 😉

Külön örömünkre szolgál bejelenteni Nektek, hogy a csapat a Supernova Techno prezentálásában kiengedi a palackból a rawe industream-et! A rawe dj-k az országot járva különböző indusztriális helyszíneken forgatnak, elrepítve minket a mára már letűnt, illegális rave partik lüktető, szürreális és magához láncoló világába. Így aztán nem csupán házhoz viszik a bulit, hanem kompletten be is költöztetik a lakásba a techno alapvetően analóg, ipari textúráját.

Az alábbi linken tudtok csatlakozni a fantasztikus mozgalomhoz amely hétről-hétre új eseménnyel jelentkezik, a legvadabb helyszínekkel:

Industream

 A rawe megálmodója és alapítója David Temessi és az általa felkarolt dj-k a kezdetektől egy különleges szövetséget alkotnak, együtt lélegeznek az őket körülvevő környezettel.  A rawe kifejezés David fejéből pattant ki, ami a raw (raw techno, amit évek óta képvisel és népszerűsít), valamint a rave kifejezések egybeolvasztásával született meg.

Mivel a rawe rajongói tábora nőtt és egyre csak szélesedett, már csak egy ugrás volt, hogy létrejöjjön egy online közösség, ami mára már több, mint 6400 tagot számlál és nemsokára ünnepli az első szülinapját. A facebookon felépült rawe group csoport tagjai így együttesen és egymással karöltve képviselhetik és népszerűsíthetik ezt a különleges kultúrát. Ide kattintva tudtok csatlakozni a csoporthoz, ha még nem tettétek meg.

A rawe group egy a valóságban is létrejött, nyitott és pozitív közösség, egymást motiváló, építő kapcsolatokkal. Nem csupán a nyers, fémesen letisztult lelkű techno szerelmeseinek a „gyűjtőhelye”, de dj-k, barátok, ismerősök, rajongók, partizók tökéletesen működő szimbiózisa.

Mottójuk pedig abszolút az általuk képviselt ideológiát tükrözi: "KÖZÖSSÉGET építünk, ahol mi is csak egy ”tag” vagyunk a sok közül és nem KÖZÖNSÉGET, aminek a tetején csücsülünk."

A jelszó továbbra is: #maradjotthon és csatlakozz Te is a fantasztikus rawe partik virtuális világához.

Industream esemény linkje: https://www.facebook.com/events/246185690096572/

A rawe csoport oldala: https://www.facebook.com/groups/rawehungary/