DIABOLUS IN MUSICA: itt a friss EP 4 dallal az ØRDØG akusztikus projektjétől!

DIABOLUS IN MUSICA: itt a friss EP 4 dallal az ØRDØG akusztikus projektjétől!

Dátum: 2020/04/21
Illés Sándor

Megjelent és végighallgatható a Diabolus in Musica “Milyen kár” című EP-je. A zenekar az ØRDØG zenekar akusztikus projektje, a Vörös András (ének), Nagy-Miklós Péter (gitár), Bokodi Bálint (ének, hegedű) és Korpos Lajos (gitár) zenészek alkotta formációnak ez pedig már a második kiadványa. Az EP meghallgatható több népszerű online felületen (Spotify, Apple Music, Tidal, stb.) illetve a zenekar Youtube csatornáján. 

“Milyen kár” EP lejátszási lista:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL5wT77KBlaCIWV2R_SR9hmsYqSH_uaKZk


Vörös András énekes saját szavaival a korongról:

“Szeretjük ezt a projektet, meg ezt a lemezt, és ajánljuk mindenkinek, aki nem bírja a metalt. Nem mintha ez kevésbé lenne az, persze. Csak itt nem a torzított gitár adja az alapot, és ettől első hallgatásra egészen megváltoznak a dalok. Aztán második hallgatásra kiderül, hogy egyáltalán nem is változtak meg, a lényegük ugyanaz maradt, harmadikra meg megint az az érzés, hogy ez valami más. És mire eldöntöd, hogy akkor most mi a helyzet, jó esetben már beült a füledbe, és eljössz koncertre is, amiből most egy darabig ugyan nem lesz, de előbb-utóbb igen, és az megint valami olyan, ami egyszerre metal és nem metal, ülve lehet headbangelni vagy állva némán figyelni. Addig is, itt ez a lemez, hallgassátok szeretettel!” 

A CD első 100 limitált, kézzel számozott példányából az előrendelés után megmaradt utolsó darabokat itt tudja beszerezni, aki szeretné:
popshop.hu/diabolus-in-musica/16524-diabolus-in-musica-milyen-kar-ep.html