Megjelent az Insomnia a Google Play Store-ban!

Megjelent az Insomnia app a Google Play Store-ban!

Dátum: 2020/04/11
Bagi Péter

Nagy örömmel jelentjük be, hogy Androidos készülékekre már letölthető az Insomnia applikáció! Így közelebb kerülünk egymáshoz, könnyebben elérhetőek a Karantén! Rádió podcast mixei és ott lehettek az első sorban, hogy minden információt megkapjatok a COVID-19 által kialakult rendkívüli helyzet enyhülését követően a fennmaradó szórakozóhelyek nyitásáról és a megrendezésre kerülő koncertekről, zenei eseményekről. Mert ez a legfőbb célunk, hogy minden könnyűzenei eseményt megtaláljatok egy helyen, de addig is, elvisszük Hozzád a zenét!

Az applikációt IDE kattintva tölthetitek le.

Várható, hogy az éjszakai élet nagyszabású átalakuláson megy keresztül a járványhelyzet elmúlását követően, sok szereplő kerül nehéz helyzetbe, sokan be is zárhatnak végleg, és új szereplők is megjelenhetnek.

Terveink között szerepel az is, hogy a hazai elektronikus zenei műfaj képviselői mellett a zenekarok és egyéni előadók számára is csatornát hozzunk létre az online közönség felé, és az applikáció segítségével az ország minden pontjára eljuttassuk a zenéjüket. Így a jövőben szeretnénk bevezetni egy élő audió illetve videó streaming szolgáltatást is, ahol élőben is részesei lehettek a zenei élménynek.

Az idegenforgalom óriási visszaesésével lehet számolni a világ legnagyobb szakértői és közgazdászai szerint is, ami egyet jelent azzal, hogy felértékelődik a magyar előadók és a hazai közönség szerepe. Ezért szeretnénk majd felkarolni a budapesti és vidéki szórakozóhelyeket egyaránt azzal, hogy a lehető legtöbb információt eljuttatjuk majd Hozzátok a jövőben megrendezésre kerülő eseményekről, elősegítve ezzel a Ti szórakozásotokat, és a szektor mielőbbi visszaerősödését.

Töltsétek le az alkalmazást, hogy erősíteni tudjuk az összefogást és a zenei közösséget!

Ne feledjétek a hazai szlogent: #maradjotthon, amihez mi csak egyet tennénk hozzá: #táncoljotthon!

Vigyázzatok magatokra!