Romantikus Erőszak - a MAHASZ lista első helyén nyitott a Nemzeti Dal Ünnep!

Romantikus Erőszak - a MAHASZ lista első helyén nyitott a Nemzeti Dal Ünnep!

Dátum: 2020/03/28
Illés Sándor

A megjelenés hetében a MAHASZ lista első helyén debütált a ROMER friss, “Nemzeti Dal Ünnep” című kiadványa. Az anyag a zenekar 25 éves jubileumi koncertjének teljes felvételét tartalmazza, mely 2019.03.15-én került rögzítésre Budapesten a Barba Negrában.

Sziva Balázs, az együttes frontembere a koncertanyagról:
“ Ez egy masszív, totálisan esszenciális kiadvany. Maga a jubileumi buli minden tekintetben olyanra sikeredett, amilyennek megálmodtuk, az pedig külön nagy megtiszteltetés volt, hogy Rudán Joe és Kalapács Józsi közös produkciója nyitotta az estét, és ilyenkor és simán egy pillanat alatt át tudok alakulni rajongóvá…”

 “...A banda diszkográfiája már jóval több mint száz dalt tartalmaz. Egy-egy kiemelt – de akár egy „szimpla” – esemény esetében mennyire nehéz feladat az aktuális setlist összeállítása, a válogatás során milyen szempontok dominálnak nálatok leginkább? 

A dalok kiválasztásánál én mindig a teljes műsorban gondolkozom. Közönségként is azok a koncertek tudnak igazán megfogni, amelyeknek megvan a maga íve. Folyamatosan agyalok azon, hogy hogyan tudnánk még hatásosabbá tenni a színpadi teljesítményünket.”

Romer: Itthon vagyunk (Nemzeti dal ünnep - 25 éves jubileumi koncert)


Romer: Angyal (Nemzeti dal ünnep - 25 éves jubileumi koncert)