MAGOR: tavaszi turnéra indulnak stúdiózás előtt, március 7-én kiemelt közös koncert, vendég a Dying Wish

MAGOR: tavaszi turnéra indulnak stúdiózás előtt, március 7-én kiemelt közös koncert, vendég a Dying Wish

Dátum: 2020/03/01
Illés Sándor

A modern metalcore és a klasszikus heavy metal elemeit keverő MAGOR idén írja és rögzíti harmadik nagylemezét, mielőtt azonban stúdióba vonulnának, a rajongókkal való találkozás és feltöltődés jegyében egy rövid tavaszi turnéra indulnak. Ennek kiemelt állomása a március 7.-i, Dürer Kertes koncert, ahol az este folyamán extra hosszú programmal és plusz látványelemekkel készül a zenekar, tettestársuk pedig a Dying Wish lesz. Budapesten kívül még Szolnokon, Debrecenben, Dunaszerdahelyen és Esztergomban lesznek láthatók a színpadon.

Magor / Dying Wish - Budapest, Dürer Kert
www.facebook.com/events/1060786190923635/ 

A MAGOR a 2020-as évben újra a klasszikus felállásban robog tovább, hiszen visszatért a zenekar szólógitárosa, Mile Gyula akivel a csapat két nagylemez anyagát rögzítette. A visszatérést az “Otthon” című klipes dal örökítette meg, melyet tavaly decemberben, karácsonyra időzítve tett közzé a zenekar.

Magor - Otthon (Hivatalos videoklip)

 

A turné 0. állomása egy hatvani segélykoncert volt, melyet egy májtranszplantációra váró kislány megsegítésére hívott életre a hatvani zenész közösség. Az eseményen az egész napos programokon több, mint 500-an megfordultak, a Magor koncertjére teljesen megtelt a Grassalkovich Művelődési Ház. Itt lépett újra színpadra Mile Gyula gitáros másfél év kihagyás után, ismét MAGORszínekben. 

A jászberényi csapat 2008 óta folyamatosan koncertezik, hol önállóan, hol pedig Magyarország élvonalába tartozó zenekarok társaságában, valamint a legnagyobb hazai rockfesztiválok színpadain mutatják be dalaikat, melyet három EP-n és két nagylemezen hallgathat meg a közönség. 

Tavaszi Magor koncertek és jegyek:
02. 28. Szolnok,Váróterem
03. 07. Budapest, Dürer Kert
03. 14. Debrecen, Kaptár
05. 01. Dunaszerdahely, Soul Hunter
05. 02. Esztergom, Sportalsó

fb.com/magorzenekar/events
jegy.rock1.hu/kereses/magor

Magor Facebook:
www.facebook.com/magorzenekar/ 

A kiadó Facebook oldala:
www.facebook.com/HammerMusicHungary/