Igazi Nirvana Unplugged hangulat az ELLÁTÓházban Lugosi Danival és Takács Vilkóval

Igazi Nirvana Unplugged hangulat az ELLÁTÓházban Lugosi Danival és Takács Vilkóval

Dátum: 2019/10/02
Bagi Péter

Szerencsésnek mondhatják magukat, akik már hallhatták Lugosi Dani és Takács Vilkó Nirvana Acoustic remake-jét, ahol az eredeti MTV Unplugged album került feldolgozásra.

A 2019. szeptember 26-án megrendezésre kerülő Nirvana Acoustic koncert viszont eltért az eddigi repertoártól. Részben azért, mert pont erre a napra esett a Nevermind album megjelenésének 28. évfordulója, valamint a srácok is szerettek volna új színeket belevinni az amúgy kíváló előadásukba.

Az előzetes beharangozó is sugallta, hogy néhány dal a "megszokott" műsorból kicserélésre kerül, és ez nem is történt másként.

Lugosi Dani és Takács Vilkó kíváló zenészek, fantasztikusan fogják meg a műfajt, és rendkívül autentikusan adják elő a dalokat. A közönség is elismerően viszonyult ehhez a tényhez, hiszen önfeledten érezték magukat a koncerten, a dalok, a műsor sikeresen kiemelt mindenkit a hétköznapok szürke mókuskerekéből. Igazi zenei élményt sikerült átélni a közönséggel közvetlenül, derűsen kommunikáló előadóknak hála.

Vidékiek és lemaradók figyelem, Dani és Vilkó idén még ellátogatnak a következő helyszínekre: Szeged, Miskolc, Tatabánya, Debrecen, decemberben pedig visszatérnek Budapestre, hogy a Dürer Kertben hozzák el nekünk újra a legkíválóbb Nirvana dalokat. :) A programjukat ide kattintva nézhetitek meg a facebook oldalukon.

Az ELLÁTÓház kíváló helyszínt biztosított, nem véletlenül szeretnek ide járni oly sokan. Kellemes tér, levegő, ellazulást és ráhangolódást segítő környezet, jó italok, jófej kiszolgálás. Ha hangulatos koncertre vágysz a belváros szívében, itt mindig megtalálod.

 

ELLÁTÓház facebook oldala