Nyárbúcsúztató naplemente deep house dallamokra a Wasser partjain

Nyárbúcsúztató naplemente deep house dallamokra a Wasser partjain

Dátum: 2019/09/14
Bagi Péter

Nigel Stately & Tigran / Tuborg #opentomore @Wasser

Ezzel a jeligével hirdette meg az idei szezonzáró hétvége pénteki eseményét a Wasser, ami szerény véleményem szerint az egyik legkellemesebb szabadtéri, egyúttal vízparti szórakozóhelye a 2019-es évnek. Igazság szerint az esemény még augusztus első felében került volna megrendezésre, de az akkori hétvégének rontó viharos hidefront miatt el kellett halasztani. Jó, hogy végül - ha megkésve is bár - de megszervezésre került, még talán jól is alakult így, hiszen tényleg remek nyárbúcsúztató kerekedett belőle.

Igazi piknik hangulatú naplemente lengte be a Wasser asztalait. Kellemes Deep House ütemek töltötték meg a teret a pultoktól a babzsák fotelekben lazuló embereken keresztül a dunapartra leült beszélgető párokig.

Családias hangulat a lemenő nap fényében[/caption]

Családias környezet jellemzi ezt az igazán hangulatos helyet, ahol még megtalálható a kiépítetlenség varázsa, miközben mégis mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Étel, ital, udvarias kiszolgálás, chill, panoráma, jó zene, ráadásul gyermekkel és kutyussal is élvezhető, köszönhetően a tágas tereknek és a játékokkal teli homokozónak.

Nigel Stately, Wasser, Deep House :)[/caption]

Szeptemberhez méltó módon viszonylag hamar be is sötétedett, a hangulatos lámpák fényében egyre több ember talált a helyre és egymásra, Nigel pedig gondoskodott arról, hogy a megfelelő talpalávaló is meglegyen. Remek szettel készült, minden dal passzolt a környezethez, ahogy átvette az uralmat az éjszaka, úgy lett apró lépésekben romantikusból merészebb, költőiből ritmusosabb. A közönség pedig a sötétben is jól láthatóan élvezte az itt töltött idő minden percét. Nem tett másként a fent magasló DJ pultnál Nigel sem, aki a szokványos klub fellépésekhez képest is közvetlenebbül játszotta a fülbemászó dallamokat.

Éjszakára hangolva #opentomore[/caption]

Fantasztikus este volt, és méltó záróakkord a Wasser utolsó idei hétvégéjén, mi is nagyon jól éreztük magunkat, de azt hiszem, a képek is önmagukért beszélnek. Aki még nem jutott el, ma este még megteheti, de a következő szezon bakancslistájára érdemes dobogós helyre rangsorolni.

 

Wasser Facebook oldala

Nigel Stately

Tigran