Collateral Rap Night @Dürer Kert 2019.08.17. - Beszámoló egy igazán ütős Rap estéről

Collateral Rap Night @Dürer Kert 2019.08.17. - Beszámoló egy igazán ütős Rap estéről

Dátum: 2019/08/23
Mr. Mack

Ismerős neked Para Dox neve? Ha a válaszod IGEN, akkor maradj, ha NEM, akkor ajánlott a tovább olvasás! 😊

Nemrégiben került megrendezésre a Colleteral Rap Night, melynek folyamán jobbnál jobb fellépők adták egymás kezébe a mikrofont! Hallható volt XiaolingBigmekSzuterén SlamMocskos Márka és természetesen az estnek címadó lemezbemutató, Para Dox fellépével, ami alá természetesen Mr. Mack a Fekete Zene Szerelmese tette az alapot.

A srácok odatették magukat, szétkapták a mikrofont, felrobbant a színpad és keményen dübörögtek  a mélyek is. Remek, műértő közönség gyűlt össze, no de haladjunk szépen sorjában. Az első fellépő Xialoling volt, aki megteremtette az alaphangulatot, kántálásból sem volt hiány. Követte őt Bigmek a színpadon, aki hozta a megszokott minőséget. Kis szünet után, a Szuterén Slam került mikrofon mögé, és egy számomra addig ismeretlen, Rorschach Raw néven futó srác is. A neve sok mindent elmond, mivel a színpadon a rorschach tesztből ismert tinta pacás zsák fedte az arcát, kíváló hangulatot teremtve ezzel az előadáshoz. Szuterénékről keveset hallottam, de egy Para Dox-al közös fellépésen ismerhettük meg a srácokat pár évvel ezelőtt, ahol ugyan úgy Mr. Mack keverte alájuk a beateket.

Ezt követően érkezett P.D. régi és új felvételekkel egyaránt. Ha valaki nem hallotta még az új lemezt, érdemes utána nézni, beszerezni meg főleg! Vadabbnál vadabb felvételeket rejt a kis korong, mely hamarosan rendelhető lesz. REAL DEAL, ne hagyjátok ki! 😉 

Az estét a Mocskos Márka zárta, akik kőkeményen fel*****ák  az I-re a pontot. 😊

Summázva, remek hangulat, remek közönség, remek fellépők, remek zenék, Mr. Mack pedig hozta a szokott formáját, és fantasztikus aláfestést teremtett. Ha nem sikerült eljutnod, legközelebb ne hagyd ki semmiképp!

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e folytatása a rendezvénynek! 😉

Az estéről készült képes összefoglalót itt és a Mr. Mack Facebook oldalán láthatjátok.