Insomnia Magazin - Hogy ne keress, hanem találj!
Illés Sándor, 2020/03/10

Lemondta a Dirty Shirt a közép-európai mini turnét, a tervek szerint ősszel térnek vissza Budapestre is

Lemondta közép-európai mini-turnéját, és ezzel együtt a március 17-re tervezett budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT. A tervek szerint az eseményt egy őszi időpontban fogják megtartani, a koncertre váltott jegyeket a ROCK1 jegyrendszere külön kérés nélkül visszatéríti mindenkinek. További infomációért kérjük, figyeljétek a koncert Facebook eseményét!

I Illés Sándor
Illés Sándor, 2020/03/01

MAGOR: tavaszi turnéra indulnak stúdiózás előtt, március 7-én kiemelt közös koncert, vendég a Dying Wish

A modern metalcore és a klasszikus heavy metal elemeit keverő MAGOR idén írja és rögzíti harmadik nagylemezét, mielőtt azonban stúdióba vonulnának, a rajongókkal való találkozás és feltöltődés jegyében egy rövid tavaszi turnéra indulnak. Ennek kiemelt állomása a március 7.-i, Dürer Kertes koncert, ahol az este folyamán extra hosszú programmal és plusz látványelemekkel készül a zenekar, tettestársuk pedig a Dying Wish lesz. Budapesten kívül még Szolnokon, Debrecenben, Dunaszerdahelyen és Esztergomban lesznek láthatók a színpadon.

I Illés Sándor
Illés Sándor, 2020/02/21

Alanis Morissette 2020. október 12-én lép fel a Budapest Arénában

Alanis Morissette ma bejelentette rég várt európai koncertkörútját, amely a 2020-ban zajló világkörüli turné része A hétszeres GRAMMY®-díj nyertes, multi-platina eladásokkal rendelkező énekesnő, Alanis Morissette ma bejelentette rég várt európai koncertkörútját, amely a 2020-ban zajló világkörüli turné része, valamint a Jagged Little Pill album 25 éves évfordulóját, és a Such Pretty Forks In The Road című új album megjelenését is ünnepli. Alanis 13 városban lép fel Európa szerte, szeptember 23-án Koppenhágában kezdve, és október 22-én Párizsban zárva turnéját. Előjátszóként Liz Phair csatlakozik hozzá. Jegyek február 28-án 10 órától kaphatók.

I Illés Sándor
Illés Sándor, 2019/12/13

CLANNAD IN A LIFETIME BÚCSÚTURNÉ

AZ AZONOS CÍMŰ ÖSSZEFOGLALÓ ANTOLÓGIA, AMELY A KIVÉTELES, ÉS DÍJAKKAL ELHALMOZOTT CSAPAT 50 ÉVES PÁLYAFUTÁSÁT ÜNNEPLI MÁR KAPHATÓ

I Illés Sándor
Illés Sándor, 2019/12/02

PEARL JAM Budapesten!

A PEARL JAM BEJELENTI JÖVŐ NYÁRI EURÓPAI TURNÉJÁT

I Illés Sándor
Illés Sándor, 2019/11/30

System Of A Down 2020 június 17. Budapest Aréna!

Az 1994-ben alakult, és mindössze 5 stúdióalbummal rendelkező amerikai / örmény együttesnek sikerült elérnie, hogy egy szenvedélyes, és soha nem gyengülő, elképesztő koncerteket adó bandaként tartsák számon világszerte.

I Illés Sándor
Illés Sándor, 2019/10/11

Lara Fabian koncert - IDŐPONTVÁLTOZÁS!

20 millió eladott albummal a háta mögött Lara Fabian visszatér vadonatúj, 50 World Tour elnevezésű turnéjával.Ezzel a koncertkörúttal egyszerre ünnepli 50. születésnapját, valamint a különleges előadással - amelynek keretében mind a 14 albumáról elhangzanak a legnagyobb slágerei – 30 éves karrierjét. Lara új, francia albuma Papillon címmel februárban került a boltokba.

I Illés Sándor