Insomnia Magazin - Hogy ne keress, hanem találj!
Mr. Mack, 2020/03/06

Kelis - Akvárium Klub

Mindig nagyon várom a nevesebb külföldi előadók hazai koncertjeit, ez most sem volt másképp. Kisebb embertömeg fogadott az Akvárium bejáratánál, gondoltam végre! Nem csak én jöttem el egy borús keddi napon meghallgatni egy igazi világsztárt. Átverekedve magunkat a tömegen felvettük a jegyeket, leadtuk a kabátot és kerítettünk valami szigorúan alkoholmenteset, elvégre autóval érkeztem, nomeg a művésznő és az olvasók megérdemlik a teljeskörű figyelmet.Kis csúszással kezdett a zenekar, addig felpezsdítésként hallhattunk R'n'B és HipHop felvételekből egyaránt pár igazi csemegét. A playlist készítőjének innen is egy nagy pacsi! A háttérénekes bemutatkozásával kezdődött a koncert, illetve pár szóban az énekesnőről osztotta meg saját emlékeit, első benyomásait. Szépen lassan mindenki elfoglalta a helyét a színpadon. 2 billentyűs, 1 basszusgitáros, 1 gitáros, 1 dobos, a már említett háttérénekesnő valamint egy DJ…

M Mr. Mack
Bagi Péter, 2019/08/29

KÖNCert az ELLÁTÓházban, azaz koncert MÖRK módra, 2019.08.29.

Megértem a srácokat, ahogy magukról írnak a facebook oldalukon... Életemben először voltam MÖRK koncerten, és azt kell mondjam, biztosan megyek még. Éppannyira nehezen tudom meghatározni az együttes stílusát, mint amennyire nehezen tudtam elképzelni hogy milyen lehet, mielőtt meghallgattam őket.

  Bagi Péter
Bagi Péter, 2019/08/26

Anna and the Barbies jubileumi koncert @Budapest Park 2019.08.24. Beszámoló

Kellemes nyárvégi napsütés, beszélgető, jókedvű emberek minden korosztályból. Így csapott bele az akusztikus húrokba Apey, aki az Anna and the Barbies Budapest Parkban megrendezésre kerülő jubileumi koncertjének hivatalos vendégeként felelt a közönség bemozgatásáért, és azt hiszem, hogy ez rendkívüli módon sikerült neki. Az Anna and the Barbies pedig kétségkívül az idei nyár egyik legnagyszerűbb koncertélményét nyújtotta!

  Bagi Péter