Vissza a listához

Peaches and Cream

46-48 Nagymező u. VI. kerület

Útvonaltervezés

A 2007-ben útjára indult Peaches And Cream R’n’B Partysorozat számára 2012 őszén elérkezett az idő, hogy több budapesti rezidencia és a vidék meghódítása után megnyissa első saját, önálló szórakozóhelyét, a Peaches And Cream Club-ot.

A belváros szívében található klub felhőtlen szórakozást biztosít hazai és külföldi vendégei számára egyaránt. Az exkluzív VIP lounge mellett, hagyományos és különleges italokat felsorakoztató koktélpult, igényes környezet, profi vendéglátó személyzet, és változatos, trendi programok várják a szórakozni vágyókat. A Peaches And Cream csapatától már megszokott „Amerikai Életérzés” sugárzása, valamint az R’n’B és Hip Hop zenék szeretete meghatározó szerepet játszik a klub életében, csakúgy, mint az elhivatott vendéglátás, az igényes szórakoztatás, és a fergeteges hangulat. Mindez hozzájárul ahhoz, amit úgy hívunk, ’Peaches And Cream-életérzés’.

Szeretettel várjuk kedves alkalmi és leendő törzsvendégeinket a felejthetetlen szórakozás jegyében, Budapest elsőszámú R’n’B klubjában, a Peaches And Cream Club-ban.